Stortingen en opnames bij Bitcoin Revolution

Bitcoin Revolution Pro

Bitcoin Revolution Pro biedt een professionele handelservaring, die klanten in staat stelt om onderweg geavanceerde orders te plaatsen. De app biedt margehandel met een hefboom tot 5x, candlestick koersgrafieken, plus opties om het orderboek weer te geven. Een nadeel is dat financiering niet beschikbaar is op de app, en alleen via de website kan worden gedaan. 2FA werkt niet op de app en maakt in plaats daarvan verbinding met uw handelsrekening via een API-sleutel.

Bitcoin Revolution Pro is beschikbaar op Android 7.0 en hoger en iOS 11 en hoger.

Lees hier meer over dit onderwerp:  https://www.indexuniverse.eu/nl/bitcoin-revolution-ervaringen/

Bitcoin Revolution Futures

De op maat gemaakte app biedt volledige toegang tot het Bitcoin Revolution futures systeem met tot 50x leverage op top crypto’s. In aanvulling op de geavanceerde ordertypes die beschikbaar zijn op Bitcoin Revolution Pro, kunt u met Bitcoin Revolution Futures instaplimieten activeren. Toegevoegde functies zijn onder andere persoonlijke ondersteuning en educatieve content.

Deze app is compatibel met Android 4.4 en hoger en iOS 10 en hoger.

Stortingen & Opnames

Handelaren moeten een account aanmaken en geverifieerd worden om geld te kunnen storten en opnemen. Elk verificatieniveau is gekoppeld aan een accounttype. De beschikbare rekeningen zijn Starter, Express, Intermediate en Pro, hoewel de Express-rekening alleen beschikbaar is in de VS.

Elk verificatieniveau heeft verschillende financieringsopties en stortings-/opnamelimieten. Bijvoorbeeld, de Pro rekening heeft een ongelimiteerde maximum opname limiet. Minimum orders, stortingen en opnames zijn ook afhankelijk van de crypto. De meest actuele informatie over minima is te vinden op de Bitcoin Revolution website.

Elk account vereist verschillende soorten documentatie met variërende verificatietijden. Bijvoorbeeld, het Starter-account vereist alleen eenvoudige persoonlijke informatie, wat 1 tot 2 minuten duurt. Het Pro-account vereist financiële informatie en KYC-verificatie, wat een paar dagen kan duren voordat het wordt goedgekeurd.

Stortingen en opnames kunnen worden gedaan met crypto’s of fiat valuta’s. Crypto financieringsmethoden omvatten Bitcoin, Ethererum, Litecoin, Ripple en Tether USD. Bitcoin Revolution accepteert over het algemeen geen debet- of creditcardtransacties, hoewel kaarten kunnen worden gebruikt om crypto’s te kopen op het Express-, Intermediate- of Pro-niveau. Kaarttransacties hebben een 7-daagse kaartlimiet van €7.500.

Zodra u het verificatieproces hebt voltooid, is het storten en opnemen van geld van uw rekening eenvoudig:

  • Ga naar uw klantenruimte onder ‚Funding‘, waar alle limieten worden weergegeven
  • Selecteer ‚Storten‘ op de respectievelijke fiat of crypto
  • Voor fiatvaluta’s, selecteer de gewenste stortingsmethode en volg de bankinstructies
  • Voor crypto’s, maak verbinding met uw e-wallet via het ’stortingsadres‘ en bevestig de transactie
  • Controleer de status van uw rekeningsaldo om er zeker van te zijn dat de fondsen zijn goedgekeurd
  • Om geld op te nemen, selecteer ‚Opnemen‘ op de respectievelijke fiat of crypto
  • Voor fiatvaluta’s selecteert u de opnamemethode, voert u uw bankgegevens en het bedrag in
  • Voor crypto’s, voer uw gegevens en crypto-adres in die u in uw e-wallet vindt