Når Bitcoin nærmer seg $ 26K, kan BTC bryte $ 40K i neste impulsbølge, sier handelsmann

Bitcoin-prisen oppnådde en ny heltidshøyde på $ 25,945 etter en stor kort press i futuresmarkedet.

Prisen på Bitcoin (BTC) har nådd en ny heltid på $ 25,945 på Binance 26. desember bare en dag etter at den oppnådde sin forrige rekordhøye på juledag.
BTC / USDT stearinlys per time (Binance). Kilde: TradingView.com
Det er mange brede grunner bak Bitcoins rally, for eksempel den høye institusjonelle etterspørselen etter BTC. Men for det nåværende intradagmøtet var overdreven kortslutning på Binance Futures sannsynligvis den viktigste katalysatoren.

$ 25 000 BTC nå over lager-til-strøm-modellprisen
Før oppsvinget var det mange handelsmenn som kortsluttet Bitcoin over de fleste større futuresbørsene. Dette førte til slutt til en kort klemme da kortselgere solgte så nær den forrige rekorden. Så snart rekordhøyden brøt, begynte BTC å øke raskt da Bitcoin-prisen kom inn i prisoppdagelsen.

Ifølge data fra Bybt.com ble mer enn 131 millioner dollar i Bitcoin-futureskontrakter likvidert det siste døgnet. Så lenge derivatmarkedet fortsetter å se en økning i selgerne, er sannsynligheten for flere korte klemmer i nær fremtid fortsatt høy.

Dessuten betyr den nåværende rallyen at BTC nå er over middellinjen til den populære lager-til-strøm-modellen, som forutsier et $ 100.000-mål innen desember 2021.

– PlanB (@ 100 billion USD) 26. desember 2020
Hva skjer med Bitcoin neste?
I mellomtiden forblir handelsmenn og tekniske analytikere generelt overveldende positive til Bitcoins prisutvikling. Den populære traderen Philip Swift bemerket for eksempel at antall storselgere faktisk har avtatt under det nåværende rallyet.

1. $ BTC-prishandling ser sterk ut her. Få selgere på Coinbase på kort sikt vist her av mangel på spør (gule linjer) over pris.

Når det gjelder aktivitet på kjeden … pic.twitter.com/NyLfPiH8gi

– Philip Swift (@PositiveCrypto) 26. desember 2020
„Store spillere,> 1000btc lommebøker, har roet seg for første gang i denne enorme oppkjøringen,“ forklarte Swift. „Vi kan se antall> 1000 btc lommebøker avta raskt i løpet av den siste uken eller så. Mens vi kan se 1-10 BTC-lommebøker (massehandel) har fortsatt å stige jevnt de siste ukene.“

Han la til:

Så rask analyse av linjene antyder at mange detaljhandelskjøpere nå kommer inn i løpet av juleferien. Potensielt på grunn av: a) å høre om BTC fra familie / venner i løpet av ferien nå lager de nye ATH-er. b) pluss noe potensielt bytte av XRP / andre alts.

Handlere er også stadig mer forsiktige med å kortslutte Bitcoin fordi det ennå ikke er en klar topp. Inntil BTC topper, er sjansene for en stor kort klemme som vil øke prisstigningen ytterligere på kort sikt, høye.

Videre sa Cointelegraph Markets-analytiker Michael van de Poppe at den neste impulsbølgen kunne se Bitcoin overstige 40 000 dollar. Han skrev:

“Bitcoin bryter oppover enda mer når det nærmer seg mitt andre Fibonacci-interessepunkt rundt $ 25 800. Jo høyere vi går, jo høyere vil neste impulsbevegelse bringe oss. Hvis $ 25 800 er denne midlertidige toppen, kan neste impuls bringe $ BTC mot $ 40 000 +. ”
Legg merke til institusjonell etterspørsel
Den neste logiske toppen for Bitcoin vil trolig være når det institusjonelle kjøpet av Bitcoin bremser.

16 / Her er finansinstitusjoner og handelslegender som har anerkjent at Bitcoin er Gold 2.0 de siste 4 månedene:

– Gjengivelse
– JP Morgan
– Bloomberg
– Den tyske bank
– Citibank
– Jefferies
– Svart stein
– Guggenheim
– AllianceBernstein
– Bill Miller
– Mass Mutual
(+ Mer)

– Dan Held (@danheld) 26. desember 2020
Den mest praktiske måten å måle institusjonell stemning på er å evaluere volumet på CME Bitcoin futures market og Bitcoin Revolution strømmer inn i gråtoner.

Inntil de to institusjonelle investeringsbilene ser en merkbar nedgang i etterspørsel og handelsvolum, er sjansene for en dyp Bitcoin-korreksjon fortsatt lave.