Institusjoner er veldig korte på BTC Futures; ETH-pris kan ramme 400 dollar

I løpet av helgen brøt BTC et par avgjørende hinder nær $ 11.500 og $ 11.600 nivåer. Den øverste kryptokursen kapitaliseres på et fast støttegrunnlag over 11 350 dollar-nivået for å starte en jevn utvinningsbølge mot den amerikanske dollar.

På det tidspunktet denne artikkelen ble skrevet, handler BTCUSD- paret til $ 11 779, og markerer en gevinst på 1,13% i timekartet

For å akselerere høyere , må flaggskipets aktivitet tømme 11 790 dollar motstanden, noe som vil åpne dørene for at prisen kan nå $ 11 800.

Et vellykket nær over $ 11 800 nivået kan gi Bitcoin Trader momentum til å bølge mot $ 12K barrieren i de kommende øktene.

På ulemper, hvis BTC-prisen ikke klarer å holde $ 11,7K støttenivået, kan det være et nytt avslag og en bearish reaksjon. Den påfølgende tilbaketrekningen kan ta eiendelen mot støtte nær 11 520 dollar.

Institusjonelle investorer har BTC Futures

Bitcoin har vært en favoritt blant investorer etter at den kom seg etter markedskrasjet i midten av mars for å dukke opp som årets mest makrofordel.

BTCs inspirerende prisstigning i år som nylig kjørte eiendelen til høydepunkter på 12 400 dollar har tilsynelatende fanget oppmerksomheten til mange på Wall Street.

For eksempel gikk Paul Tudor Jones, en millionær hedgefondforvalter, offentlig med sin påtegning av kongen krypto, og andre fulgte etter

Til tross for den økende institusjonelle interessen for BTC, er mye av Wall Street foreløpig mangel på eiendelen i henhold til data fra Chicago Mercantile Exchange (CME).

Som det fremgår av diagrammet over som deles av kryptodatasporeren „Ufoldet“, har institusjonelle handelsmenn i CME-børsen for øyeblikket -3.119 BTC-kontrakter.

Denne nedgangen i åpne kontrakter markerer et lavt gjennom tidene for denne beregningen, noe som indikerer at de fleste Wall Street-institusjoner er bearish på Bitcoin.

Effekten av at institusjonelle investorer åpner en så massiv kortposisjon, kan være en BTC-prisnedgang på kort sikt.

ETH Pris kan ikke holde seg under $ 400 Mye lenger

Etter å ha klatret fra $ 379 for å lykkes med å bryte over motstanden på $ 385, virker det som om ETH danner en anstendig støttebase over $ 390. I skrivende stund er ETH / USD opp 1,76% til sin pris på $ 398 med neste nøkkelmotstand nær $ 400 nivået.

Analytikere mener nå at den nest største kryptoen ikke vil sitte fast under $ 400 for lenge etter den siste styrken .

Denne optimismen kommer etter at ETH-prisen med hell brøt over en nøkkelkontrakterende trekant som dannet seg med motstand nær $ 395 på diagrammet nedenfor.